Despre noi

Ideea noastră de afaceri a apărut din experienţa de peste 10 ani în domeniul decoraţiunilor din polistiren formată în SUA, cu specializare la etapa de montaj. Proiectele au apărut ulterior – o dată cu lansarea atelierului BIG POLISTIREN din România, având experienţă, am lansat linia de producţie de profile din polistiren, coloane, ancadramente pentru diferite case private din România.

Viziunea noastră

Compania BIG POLISTIREN SRL îşi propune să devină lider în producţia profilelor din polistiren necesare atingerii unui nivel ridicat de eleganţă a clădirilor.

Servicii

 invităm vizitați secțiunea produse pentru a  face o idee despre posibilitățile pe care le oferim, precum și secțiunea portofoliu pentru a vizualiza o parte din lucrările deja realizate.

De ce noi?

Punând accentul atât pe realizarea de obiecte standard, cât și pe realizarea de obiecte personalizate pe cerințele clientului, suntem convinși veți găsi în societatea noastră un partener de nădejde în realizarea proiectelor pe care vi le doriți.

Misiunea noastră

Compania BIG POLISTIREN cu originalitate, profesionalism, dinamism şi pasiune decorează case, clădiri industriale la interior şi exterior, colaborând cu clienţii pentru a furniza produsele decorative necesare.

01

15 ani de activitate

Suntem partenerul tău de nădejde de mai bine de 15 ani

02

Calitate garantată

Toate produsele noastre sunt de o calitate superioară

03

Promptitudine

Promitem mai puțin și oferim mai mult, acesta este sloganul nostru

Call Now Button