Intrebari fregvente.

 

Cum se instaleaza produsele?  

Produsele se lipesc in locul unde trebuie instalate cu adeziv special de polistiren sau silicon, fiind niste produse cu o greutate mica, este usor de lucrat cu ele.

  • Care sunt dimensiunile unui model?

  Practic nu exista limite in ceea ce priveste marimea modelului pe care il putem taia. Pentru taiat folosim blocuri de polistiren cu dimensiunile 1.2m X 1.3m X 2.4m, astfel incat pentru un proiect mai mare se folosesc mai multe piese.

  • Cat o sa coste aceasta lucrare?

  Fiecare proiect este calculat individual, in functie de necesitatea realizarii unui desen, de marime, complexitate, cantitate, intaritori si finisaje daca este cazul.

  • Cat timp dureaza pana la livrare?

  Marimea si compexitatea fiecarui proiect determina data livrarii. Telul nostru este sa livram comanda intre 3-7 zile lucratoare de la plasarea comenzii, iar cand exista termen limita, incercam, pe cat posibil, sa fim punctuali.

  • Cum este livrata marfa?

  Modelele pe care le creem sunt taiate din blocuri de polistiren. Partea externa serveste drept anbalaj in timpul livrarii si stocarii. Livram la domiciliu sau sediu sau folosim posta si serviciu de curierat.

  • Cate feluri de polistiren exista?

  In general, lumea este obisnuita cu polistirenul alb, sub forma de bobite, folosit la ambalarea produselor electrocasnice. Acesta este polistirenul expandat sau EPS. Mai exista polistiren extrudat sau XPS. Acesta este colorat si prezinta o porozitate inchisa.

  • Ce fel de schite acceptati?

  Daca aveti deja un desen cu designul dorit, putem accepta desene in majoritatea formatelor vectoriale incluzand:EPS, AI, PLT, PDF sau CRD.

  • Cum platim produsele?

  Acceptam plata prin transfer bancar-ordin de plata sau cash la sediu firmei. 

  • Ce anume se poate crea din polistiren?

  Sunt o multime de modele care se preteaza a fi taiate din polistiren. Pentru a va face o idee puteti arunca o privire la sectiunea ''Portofoliu'' din meniu de mai sus al siteului nostru, care reprezinta imagini cu lucrari realizate de noi, unde speram sa gasiti o sursa de inspiratie. 

  •  

Despre polistiren

Polistirenul este un material polimeric, slab transparent, amorf sau parțial cristalin, termic prelucrabil. Se fabrică din monomer stirol, o hidrocarbură mai simplă lichidă, obținută din petrol. Polistirenul este unul din cele mai răspândite tipuri de masă plastică ,cu un consum mondial de miliarde de kilograme pe an.